Ut och rör på dig med dina barn

Om du har familj och barn och vill leva enligt LCHF så går det utmärkt. Tänk på att barnen dock behöver mer varierad kost då de växer. Något du dock kan göra med dina barn är att röra på dig! Genom att investera i en Bugaboo Bee5 eller en Bugaboo Donkey barnvagn från Pyret & Snäckan så kan du ta med dig dina barn på löpturen eller de långa promenaderna. Har du fler barn så finns det även barnvagnar av detta märke i en så kallad duo-version.

Köp din barnvagn hos Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan är det tryggt att handla och de har även bra villkor. Denna webbutik erbjuder bland annat:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • Ångerrätt i 30 dagar
  • Förlossningsgaranti
  • Snabba leveranser
  • Bra priser

Pyret & Snäckan är företaget som ser till att ha bra saker för barn. Det finns tre nyckelord som genomsyrar företaget och dessa är kvalité, god service och snabba leveranser. Det är precis vad du får om du handlar din barnvagn eller andra produkter hos dem.

Skaffa allt du och ditt barn behöver hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har inte bara barnvagnar eller tillbehör till dessa. Här hittar du nämligen mängder av produkter som behövs för dina barn. Du kan investera i allt från bilbarnstolar, produkter för matning, amningskuddar, skötbäddar och babyvakter. Det är dessutom superenkelt att beställa allt du behöver via nätet och deras webbshop!

27 jan 2016