Tapas perfekt LCHF

Säger man dietmat, tror alla det är trista och tråkiga rårivna rotfrukter, vilket är långt från sanningen. Det är synd när det finns så mycket rolig mat som är just det, rolig, god och välsmakande. Att äta LCHF som dietmat är inte det minsta tråkigt. Tvärtom, annars skulle jag aldrig rekommendera den. LCHF innebär kort och gott att äta allt som är gott, utom kolhydrater och kolhydrater finns i allt som kommer ur spannmål, som bröd, spagetti och ris. Uteslut allt det så äter du LCHF. Exempel på bra LCHF mat är tapas, det finns många bra tapas i Stockholm som man kan äta.

Ät allt och gå ner i vikt

Första gångerna som människor kan gå ner i vikt utan att svälta hände med introduceringen av LCHF. Det var för bra för att vara sant, ändå var det sant. Många blev förvånade över resultaten och många misstrodde dem, utom diabetikerna som märkte att de fick bättre blodsockervärden. Förstår man vad som göder fettcellerna i kroppen förstår man också vad som kan stoppa dem. Som att sluta äta spannmål, som bildar socker i kroppen, som i sin tur bildar fettceller i kroppen. Det är inte för bra för att vara sant, utan är det helt enkelt.

Äta och må bra

Att inte äta spannmål, och kolhydrater är inte svårt. Det är bara att äta på ett anant sätt och ändå få i sig alla nyttigheter. Det gäller bara att undvika allt som bildar socker, och som du vet är socker inte bra för din kropp. Så varför inte prova äta tapas, man äter goda saker som inte bildar socker i kroppen.

3 aug 2017