Kombinera LCHF/bantning med naturliga produkter

När man bantar så är det viktigt att tillföra näring och vitaminer och annat som är bra för kroppen. En produkt som är bra är Spirulina. Det är en alg, som man gör pulver av. Detta pulver har helande egenskaper och gör att du ökar dina energinivåer på ett väldigt bra sätt. Spirulina gör även att du behåller eller ökar ditt immunförsvar. Du kan använda pulvret i juice, shakes eller smoothies. Det går även att strö den över din mat. Spirulina kompenserar även om du inte får i dig tillräckligt med grönt, då det innehåller koncentrerad grönsaksnäring.

Kokosprodukter för ditt välmående

Något annat som är mycket bra, är kokosolja. En kokosnöt kan tillgodose alla dina behov. Den kan stabilisera blodsocker, sänka kolesterol och mycket annat. Det går att använda kokos i många olika varianter så som;

  • Kokosolja
  • Kokosmjöl
  • Kokosfett
  • Kokosvatten

En sak som är nyttigt som bara den, är kokosvatten. Det är en av nyttigaste och renaste dryckerna i världen faktiskt. I Brasilien är den en mycket populär dryck och har varit i många år. Läs mer om kokos på Wikipedia.

Beställ kokosprodukter och Spirulina på iForma

På iForma.se hittar du flera olika kokosprodukter, så som kokosgrädde, kokosvatten och kokosolja. Här hittar du även Spirulina att köpa. iForma har även andra produkter som får både din kropp och själ att må bra. De erbjuder ett stort sortiment av bland annat rawfood och superfood. De hittar även ett stort sortiment för detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer.

15 nov 2015