Investera i ditt kök

Jag lagar mycket LCHF mat i mitt kök och det är även här vi i vår familj umgås som allra mest. Köket är hjärtat i vårt hem och vi tillbringar många timmar här. Jag har nyss köpt mig en snygg matgrupp på WeGot.se samt passande matstolar till det. Jag valde en modell som var något större, eftersom vi har gäster då och då, vi spelar spel vid köksbordet och ungarna gillar att sitta där och göra läxor.

Möbler och inredning online

Hos WeGot hittar man allt från utemöbler, möbler och inredning till elkaminer. Om du gör som jag, och köper dina möbler online hos WeGot så får du:

  • Snabba leveranser
  • Frakttak
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

Utöver att WeGot har en onlinebutik, så har de även en fysisk butik i Malmö på hela 1200 kvm, som du med fördel kan besöka om du befinner dig i närheten. Då kan du passa på att provsitta eller provligga de möbler du funderar på att köpa. Så om du är i Skåne, eller bor där, så åk dit! Annars gör du som mig och beställer dina möbler online.

Kombinera dina matmöbler

Jag köpte ju mitt matbord och matstolar som en matgrupp, som en enhet, men det går att köpa bord och stolar separat. Särskilt om man vill kombinera på annorlunda sätt. Kanske du satsar på ett vitt matbord, med röda stolar, eller matchar metall med trä? Det finns alla möjligheter.Det är enkelt att handla det du behöver via WeGots hemsida och leveransen av dina möbler går på 1-4 dagar.

6 nov 2015