Grymt sugen på att skaffa badkar

I mitt hem, där har jag ett stort badrum, men tyvärr bara en dusch! Jag har länge haft drömmar om att sätta in ett badkar istället. Jag älskar ju att bada badkar, det är bland det bästa som finns. Sen jag hittade ett badkar på nätet, ett sånt ni ser på bilden, så är jag än mer övertygad om att det snart vore dags att göra slag i saken och byta duschen mot ett badkar! Det är väl bara att anlita en rörmokare tänker jag, som fixar det!

Kanske passa på renovera hela badrummet?

Jag funderar på att om man ändå ska riva ut duschen och sätta in ett badkar, att man kanske ska satsa på att renovera alltihop? Det vore ju inte fel att få golvvärme till exempel där inne. Även nytt kakel och nya klinkers skulle behövas. Det tål att tänkas på om inte annat. Det höjer ju värdet på bostaden med, om man renoverar. Och som sagt tar jag ändå hit en rörmokare, så varför inte gå "all in".

Ska njuta av långa bad sen

Längtar efter att kunna lägga mig i ett hett bad efter en lång arbetsdag och bara njuta av det. Man kan ju även ha hemma spa för sig själv på ett bättre sätt än om man bara har en dusch liksom. I den bästa av två världar hade man haft två badrum, en med dusch en med badkar. 

19 jul 2018