Culina - Köksspecialisten

Gillar du att laga mat? Då ska du besöka Culina.se. Culina är en svensk specialbutik på nätet som erbjuder ett stort sortiment av redskap och tillbehör för mat och dryck. Denna butik online har funnits ända sedan 2004 och har haft som mål från start att kunna erbjuda ett sortiment som är brett och är det bästa. Om du söker efter produkter för matlagning eller dit kök så är det hit du ska vända dig! Oavsett om du är ett proffs eller en hemmakock så hittar du produkter från tillverkare med erkänt hög kvalitet hos Culina och det oavsett om du vill ha en ny pepparkvarn eller köksapparater.

Investera i en pepparkvarn från Culina

När man lagar mat så är det viktigt att ha rätt sorts redskap Hos Culina hittar du ett stort utbud av pepparkvarnar. En pepparkvarn där du färskmaler pepparen ger din mat så mycket godare karaktär än om du köper färdigmalen på påse eller burk. Hos Culina hittar du bland annat dessa modeller:

  • Peugeot Paris
  • Peugeot Chateauneuf
  • T&G Pepparkvarn
  • Zassenhaus kryddkvarn

En pepparkvarn från Culina garanterar att du får en pepparkvarn som håller hög kvalitet. Dessa pepparkvarnar har ett malverk i sig som du kan göra inställningar på att du kan få fint malen peppar eller grovmalen peppar.

Kryddkvarnar

Hos Culina hittar du kvarnar som passar för både salt, peppar och andra kryddor. Man brukar benämna dessa som kryddkvarnar. Läs mer om det på Wikipedia. Viktigt är att man har en kvarn för varje sort och inte blandar. Annars kan de ta smak av varandra. Så se till att investera i en kryddkvarn för varje sorts krydda som du vill mala själv när du lagar mat hemma i ditt kök.

4 mar 2015