Bästa stunden på dagen är...

Jag gillar att vakna på morgonen, är positivt inställd både till livet i allmänhet och vardagen jag lever. Jag älskar frukoststunden och resan till jobbet då jag lyssnar påpodcasts eller radio. Jag trivs med mitt arbete och har arbetskamrater som alltid får mig på gott humör. Efter jobbet åker jag hem och kopplar av en stund på soffan, sedan lagar jag middag - även det en syssla jag trivs med. Tråkiga bitar i vardagen inkluderar tvätt och disk - jag är inget större fan av att städa. På kvällen myser jag i soffan framför TV:n, paddan eller med en bok. Det är ljuvligt. Trots detta är ändå min bästa stund på dagen när jag kryper ner under täcket i min mjuka, sköna, omfamnande säng. Jag älskar att sova och lägger mig ofta ganska tidigt. Sängen är min viktigaste möbel!

Ny säng - det är stort

Nu är det så att jag ska köpa en ny säng, samt en bäddsoffa att byta ut min gamla vanliga soffa med. Jag har vänner som kommer över och vill sova över ganska ofta så en bäddsoffa behövs verkligen. Jag kan inget om bäddsoffor, men tänker att om den är skön att sitta i så är den nog skön att ligga i.

Jag har surfat omkring efter sängar och bäddsoffor i en halv evighet och det börjar bli dags att bestämma sig. Jag tror att jag har hittat butiken jag kommer att handla från, för den har både en bäddsoffa jag gillar och min drömsäng! Sån himla tur! Wegot heter butiken och är specialiserad på onlinehandel. De är spännande tider...

22 nov 2016